KĽÚČ K CELÉMU OBSAHU
Licencia na ABC

Registrácia na ABC ZADARMO!
LICENCIA na ABC ZA LACNO !!!

Košík:1 ks
cena:280.50,- €
 VAŠA OBJEDNÁVKA
Vybrali ste si z našej ponuky?
ĎAKUJEME!
Objednať si môžete aj telefonicky

0918 150 571
od 9 do 17 hod.
NONSTOP služba
info@abcmaterskeskoly.sk
 ABC Materská škola
7 kruhov predškoláka
LIMITOVANÁ AKCIA

 ABC NOTEBOOK HRY
Interaktívne vzdelávanie pre Predškolákov
ABC NOTEBOOK + 76 hier pre deti

262 HIER + 3x DARČEK

 INTERAKTÍVNA TABUĽA

interaktívna tabuľa

pracovné listy na IT
 GRAFOMOTORIKA PREDŠKOLÁKA
grafomotorika predškoláka - kreslíme hranaté tvary
 HRA BODKOLIENKA
hra bodkolienka - matematika, logika a grafomotorika predškoláka
 ABECEDA PREDŠKOLÁKA
abeceda predškoláka
 Matematika Predškoláka
matematika predškoláka
 Anketa ABC škôlky
Máte záujem rýchlo a kreatívne sa naučiť pracovať na Interaktívnej tabuli

Áno, čo najrýchlejšie
81%

Áno, ale postupne
14%

Zatiaľ neviem
5%
 Odporučte nás
  • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
5/10
USB DIDAKTICKÉ ZÁBAVNÉ HRY - Spolu 76 interaktívnych hier s úlohami - UVÁDZACIA CENA!

USB HRY VESELKO obsahuje - 76 zábavných didaktických hier s úlohami: Časti kruhu Zvieratká, Pexeso Veselé masky, Vkladačky Zimné aktivity a športy, Puzzle Veselé Ovocie, Puzzle Veselá Zelenina, Skladačky zvieratká.

   

     *** ABC NOTEBOOK + USB HRY VESELKO - VYUŽITE LIMITOVANÚ EDÍCIU*** 

Všetky hry sú triedené farebne podľa vzdelávacích oblastí ŠVP pre materské školy. 

USB Hry Veselko rozvíjajú aktívnu slovnú zásobu, pozornosť, sluchové a zrakové vnemy, pamäť, obrazné, názorné a logické myslenie, plošnú a priestorovú tvorivosť, časovú postupnosť, logickú postupnosť, priestorovú orientáciu, matematické predstavy, jemnú motoriku a koordináciu zraku a pohybov ruky. Pomáhajú oboznámiť sa s rôznymi zvieratami, so zdravými potravinami, rôznymi druhmi ovocia a zeleniny a ich významom pre človeka, s ročným obdobím zima, zimnými aktivitami a športami, veselými maskami zvierat, s geometrickými tvarmi a farbami. Dopĺňajú slovnú zásobu detí, pomáhajú správne a logicky sa vyjadrovať, oboznamujú so základným opisným rozprávaním podľa obrázkov. Upevňujú znalosti o farbe a tvare, pomáhajú poznávať predmety známeho tvaru a osvojiť si pojmy: kruh, štvorec, obdĺžnik, trojuholník...

Zábavné interaktívne hry obsahujú úlohy, ktoré plní dieťa podľa pokynov. Po skončení každej hry, ešte môže navyše plniť dieťa ďalšie úlohy, súvisiace s každou konkrétnou scénou hry.

Obsah USB HRY VESELKO - Galériu hier nájdete TU

Zábavné didaktické interaktívne hry:
  1. – 10. HRA USB Veselko – Časti kruhu - Zvieratká 
11. – 20. HRA USB Veselko – Pexeso - Veselé masky
21. – 30. HRA USB Veselko – Vkladačky Zimné aktivity a športy - tvary a vločky
31. – 42. HRA USB Veselko – Puzzle Veselé Ovocie 
43. – 61. HRA USB Veselko – Puzzle Veselá Zelenina
62. – 76. HRA USB Veselko – Skladačky Zvieratká

1. - 10. HRA USB Veselko – Časti kruhu - Zvieratká  - 10 hier

Chobotnica a Prasa, Kuriatko a Hviezdica, Lev a Žirafa, Medveď a Opica, Myš a Slon, Papagáj a Páv, Pes a Mačka, Slimák a Kohút, Žaba a Húsenica, Žralok a Veľryba

Pomenuj obrázky a skús si ich zapamätať. Vkladaj jednotlivé dieliky do kruhov a urči ich polohu. Spočítaj, na koľko častí sú rozdelené kruhy.

( Dieťa môže určovať aj farby obrázkov, prvú, poslednú hlásku slova, určovať, ktorý obrázok je vľavo a ktorý vpravo, porovnávať zvieratká podľa typických znakov... a porozprávať, kde dané zviera žije...) Pri každej novej hre budú časti kruhov na hracej ploche ináč usporiadané.

    

11. - 20. HRA USB Veselko – Pexeso - Veselé masky - 10 hier

Prezri si obrázky v tabuľke a skús si ich zapamätať. Klikaj na kartičky a hľadaj rovnaké obrázky. Pomenuj všetky masky a povedz, ktorá sa ti najviac páči a prečo. Nájdi rovnaké kartičky a urči ich polohu a poradie.

    

21. - 30. HRA USB Vkladačky Zimné aktivity a športy - tvary a vločky - 10 hier

Prezri si obrázok a skús pomenovať tvary, ktoré v ňom chýbajú. Skús uhádnuť, kto sa skrýva v obrázku. Povkladaj chýbajúce časti obrázka do prázdnych tvarov. Porozprávaj, čo vidíš na obrázku.

    

31.- 42. HRA Puzzle – Veselé Ovocie – 12 hier

Ananás, Banán, Čerešne, Citrón, Dyňa, Hrozno, Hruška, Jablko, Jahoda, Kivi, Marhuľa, Pomaranč 

Pomenuj ovocie a urči akej je farby. Poskladaj správne obrázok z dielikov puzzle. Postupným klikaním na rozložené farebné časti puzzle skladaj obrázok prikladaním a opätovným kliknutím na správnu časť puzzle. Porozprávaj, kde rastie toto ovocie, ako sa pestuje a kde sa používa. 

      

43.- 61. HRA Puzzle – Veselá Zelenina – 19 hier

Baklažán, Brokolica, Cesnak, Cibuľa biela, Cibuľa červená, Čili paprička, Čínska kapusta, Hubka, Kukurica, Mrkva, Paprika červená, Paprika zelená, Paradajka, Petržlen, Reďkvička, Špargľa, Špenát, Tekvica, Zemiak

Pomenuj obrázok a urči akej je farby. Poskladaj správne obrázok z dielikov puzzle a pomenuj ho. Postupným klikaním na rozložené farebné časti puzzle skladaj obrázok prikladaním a opätovným kliknutím na správnu časť puzzle. Porozprávaj, kde rastie táto zelenina, ako sa pestuje a kde sa používa.

      

62.- 76. HRA Skladačky Zvieratá – 15 hier

Had, Korytnačka, Krava, Lev, Líška, Medveď, Moriak, Opica, Pes, Prasa, Ryba, Slon, Tiger, Žirafa, Žralok 

Pomenuj zvieratko a urči jeho farbu. Spočítaj a pomenuj geometrické tvary. Poskladaj obrázok podľa predlohy alebo geometrických tvarov. Postupným klikaním na rozložené farebné časti skladačky skladaj obrázok prikladaním a opätovným kliknutím na správnu časť skladačky. Porozprávaj, kde žije toto zvieratko a čím sa živí. 

       

autor: © ABC

Každá hra má veľa možností, pretože každým načítaním novej hry sa vždy mení pozícia farebných obrázkov na hracej ploche. Pri hre Pexeso, sú vždy hracie karty na ploche ináč umiestnené. Pri hre časti kruhu, puzzle, vkladačka a skladačka sú farebné obrázky (dieliky, tvary, kocky, trojuholníky) na hracej ploche vždy ináč umiestnené. Pri hre skladačka sa každým načítaním novej hry mení skladačka na štvorcové alebo trojuholníkové dieliky.  Navyše si môžete dopĺňať v každej hre aj vlastné úlohy. Pri každej hre môžete využívať na označovanie, spájanie, krúžkovanie aj interaktívne pero vašej tabule.

+ BONUS z ABC NAVYŠE – všetky hry na USB hráte bez obmedzenia pripojenia priamo z USB s využitím aj na Interaktívnej tabuli alebo dotykovom monitore či v Notebooku alebo PC! 

UPOZORNENIE!
Všetky práva vlastníka autorských práv k dielu sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie obsahu tohto média je bez písomného súhlasu majiteľa - ABC Materská škola ZAKÁZANÉ


autor: © ABC Materská škola všetky práva vyhradené

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)